Зовнішньоекономічний контракт купівлі-продажу: що треба знати при його укладанні. Особливості укладання контрактів з Туреччиною, Єгиптом, Китаєм, Іспанією, Італією. Практика застосування рекомендацій МТП і положень нового митного кодексу України

Семінар

Дата:
25.04.2013 р. 12:00
Місце проведення:
Бізнес-Центр «Дельта Истейт»
Адреса:
Дніпропетровськ, вул.Писаржевського
Україна
E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Веб-сайт:

Запрошуємо взяти участь у семінарі на тему: «Зовнішньоекономічний контракт купівлі-продажу: що треба знати при його укладанні. Особливості укладання контрактів з Туреччиною, Єгиптом, Китаєм, Іспанією, Італією. Практика застосування рекомендацій МТП і положень нового митного кодексу України».

Цільова аудиторія:

  • власники й керівники підприємств; підприємці;
  • менеджери з питань ЗЕД; юристи;
  • брокери, логісти, перевізники, експедитори, агенти, а також представники інших професій, пов'язаних із зовнішньою торгівлею.

Програма семінару складається з 5 блоків:

Блок 1 Документи й рекомендації МТП, інших організацій щодо підготовки зовнішньоекономічних контрактів. Огляд і практичні зауваження;
Блок 2 Типові питання митного оформлення відповідно до нового Митного кодексу в практиці підготовки й реалізації зовнішньоекономічних контрактів;
Блок 3 Ключові питання при підготовці контрактів, рекомендації МТП, практичні зауваження;
Блок 4 Особливості підготовки й виконання контрактів купівлі-продажу для різних товарів і умов поставки;
Блок 5 Особливості підготовки й виконання контрактів купівлі-продажу на поставку товарів з Китаю, Туреччини, Італії, Іспанії, Єгипту.

Лектор: Голова Ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» - Свистіль С.О. Вартості участі: 850 грн. із ПДВ

У вартість включано: участь у практикумі, консультаціях, обід у ресторані в день занять, кофе-брейк, індивідуальні консультації учасників, набір канцтоварів, спеціалізований альбом методичних матеріалів. Презентація фахівця й аналіз ситуацій, інформаційні матеріали.

Учасникам надається іменний сертифікат про проходження навчання

Зареєструватися й одержати більш докладну інформацію про участь у практикумі Ви можете по телефоні: ТОВ «ЛІГА-ЗАКОН» (044) 538-01-05, 60-17-39 багатоканальний (дзвінки по Україні безкоштовні) або на сайті Бізнес-центра "Ліга"

 

Схема проїзду