Онлайн-консультація щодо співпраці з Білоруссю

Тренінг
online_cons_ukr-bel

Дата:
11.06.2021 р. 11:30
Телефон:
E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Веб-сайт:

До Української асоціації бізнесу і торгівлі (UBTA), Асоціації «ЗЕД», Координаційної ради з виробничо-логістичних питань вже звернулось багато вітчизняних експортерів зі стурбованістю щодо введених з боку Білорусії обмежень, а це в свою чергу, безумовно, призведе не тільки до падіння об'ємів експорту, але й до негативних змін в логістиці поставок.

В силу того, що питання містить в собі політико-економічну складову, неможливо точно передбачити тривалість введення імпортного ліцензування в Білорусі, а в українських підприємств немає чіткого розуміння строків та тривалості ліцензування імпорту українських товарів.

У зв’язку з цим згадані об’єднання ініціюють проведення онлайн-консультації та запрошують усіх представників українського бізнесу та профільних асоціацій до конструктивного діалогу. Разом ми зможемо розробити рекомендації із захисту українських експортерів в рамках торговельних відносинах з Білоруссю у зв’язку із введеними обмеженнями.

На онлайн-заході також будуть присутні представники Міністерства закордонних справ України, Міністерства економіки України, Міністерства інфраструктури України.

Онлайн-консультація розпочнеться 11 червня об 11:30.

Для участі у заході просимо зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/nbVEtHswPqDNPRRu8