Міжнародні будівельні контракти та інжиніринг вартості проектів

Тренінг
training

Дата:
29.04.2015 р.
Місце проведення:
Бізнес Клуб Белгравія
Адреса:
вул.Прорізна, 18/1
Україна
Телефон:
E-mail:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Веб-сайт:
Вкладення:

thumb mtcТренінг буде цікавий і корисний менеджерам проектів, юристам, інвесторам, фінансовим менеджерам, власникам і керівникам підприємств-замовників і будівельних підрядників, ініціаторам інвестиційних будівельних проектів, а також тим, хто так чи інакше пов'язаний з організацією й здійсненням проектного фінансування, зовнішньоекономічною діяльністю.

pdfПрограма тренінгу

Метою тренінгу є розкриття економіко-правового механізму взаємодії інтересів замовника й будівельного підрядника для того, щоб досягти місії інвестиційного проекту (як це трактує краща міжнародна практика).

Ключові питання.

Бізнес-тренінг розкриває важливі питання підготовки, організації й управління будівництвом великих об'єктів, у тому числі:

  • Наскільки важливе застосування модельних міжнародних будівельних контрактів (у тому числі ICC, FIDIC) щодо залучення в проект інвестиційних і позикових коштів?
  • Чим обумовлена поява в міжнародній практиці різних профілів будівельних контрактів?
  • Яку роль грає контракт на різних етапах проектного циклу?
  • Що ховається за вибором замовником (забудовником) тієї або іншої форми міжнародного будівельного контракту?
  • Яка модель ціноутворення найкраща для того або іншого будівельного проекту?
  • У чому розходження між витратами, часом, цінністю й ризиками в рамках різних контрактних моделей?
  • Що таке «інжиніринг цінності» і як він працює в контрактній моделі «під ключ»?
  • Як ураховується вартість грошей у часі й формується баланс фінансових інтересів сторін контракту «під ключ»?
  • Яка мета та принципи «ховаються» за сухими ключовими формулюваннями модельних міжнародних будівельних контрактів?

Методи

У ході тренінгу використовуватимуться різноманітні методи активного навчання (наочна візуалізація, кейс - рольова бізнес гра, анімація тощо), що забезпечує глибоке і ясне сприйняття матеріалу.

Тема тренінгу пов'язана з такими сферами знань і практичного досвіду як: контракти й закупівлі, прийняття рішень, управляння проектами, організація будівництва, інжиніринг цінності/вартості, право, девелопмент, бізнес-планування, інвестиційний менеджмент, ризик-менеджмент, психологія в проектах, проектне фінансування, зовнішньоекономічна діяльність. Саме тому даний тренінг буде цікавий широкому спектру фахівців.

Кожен зареєстрований на бізнес-тренінг учасник отримає у подарунок двомовний (англ. та укр.) Модельний контракт МТП для великих проектів «під ключ»publications/order-publications/mtcДетальніше

Вартість участі у семінарі складає 890 грн з ПДВ.

 Коротка інформація про тренера

bugrov 1Тренінг буде проведений фахівцем у сфері управління проектів та інвестиційного менеджменту, к.е.н. Бугровим Олександром Валентиновичем. Він є співавтором книги «Модельний контракт МТП для більших проектів «під ключ» (готовив розгорнуту вступну частину публікації, був у складі робочої групи по перекладу Модельного контракту на українську мову). Олександр Бугров є сертифікованим тренером з управління проектами (Інститут економічного розвитку Світового Банку), має багаторічний досвід роботи в німецькій фірмі SKET, Першому Українському Міжнародному Банку, а також численних міжнародних проектах.

Схема проїзду